FysioRetki

Startti Juoksuun kurssi

Kevään 2023 STARTTI JUOKSUUN kurssi!

Onko juoksun aloittaminen yksin haastavaa? Juoksetko liian kovaa ekat lenkit tai yrität heti aloitettuasi juosta liian pitkiä lenkkejä, paikat kipeytyy ja motivaatio sammahtaa? Entä mitä tarttis ottaa huomioon juoksua aloittaessa?

Huhtikuussa alkavassa STARTTI JUOKSUUN pienryhmävalmennuksessa saat vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin, rennosti ja rauhassa etenevän harjoitusohjelman, samanhenkisiä tyyppejä ympärille ja motivoivat yhteisreenit kerran viikossa klo 18.00, joissa treenin alussa tietoiskuja ja eri alojen vierailevia asiantuntijoita!

Lähtötasoa STARTTI JUOKSUUN ryhmään ei ole, vaan se sopii kaikille perusterveille ihmisille. Voit olla uudelleen, vuosien tauon jälkeen juoksun aloittava tai nyt ekaa kertaa juoksua suunnitteleva, ei väliä, aloitetaan kävely-hölkkä lenkeillä. Tarvittaessa juttele etukäteen lääkärin kanssa oman juoksuharrastuksesi aloittamisesta. FysioRetken puolesta osallistujia ei ole vakuutettu.

Valmennus kestää kaksi kuukautta (8 yhteisreeniä) ja yksi tavoite voi olla pystyä hölköttelemään kurssin lopuksi 5 km omalla vauhdilla yhteenmenoon tai vaikka mukavan harrastuksen aloittaminen. Viikottaiset yhteisreenit sijoittuu Forssaan ja Tammelaan. Saat tarkat tapahtumaosositteet ilmoittauduttuasi!

Ryhmän maksimikoko on 12 osallistujaa yksilöllisen ja henkilökohtaisen ohjauksen mahdollistamiseksi. Minimimäärä 5 Starttaajaa kurssin toteutukseen.


STARTTI JUOKSUUN pienryhmävalmennuksen hinta 68€/kk/hlö (sis ALV 24%). Maksaa voit myös Smartum, Edenred ja ePassin liikuntaeduilla.

Yhteistreenipäivät:

Ti 11.4. 2023 Kurssin aloitus FysioRetki, Torikatu 10, Forssa

Ma 17.4.

Ma 24.4.

Ti 2.5. Vappuna vapaata 1.5.!

Ma 8.5.

Ma 15.5.

Ma 22.5.

Pe 2.6. Kurssin päätös

Aloita juoksuharrastaus nyt ja pääset nauttimaan kesälenkkeilystä!

Lisäinfoa tarvittaessa. Ilmoittaudu pe 31.3.2023 mennessä sähköpostiin tuula@fysioretki.fi tai viestillä 0500847553 ja laita mulle: nimi, osoite. puhelinnumerosi sekä käyttämäsi sähköpostiosoite.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

***Tuula – fysioterapeutti-ryhmäliikuntaohjaaja-juoksukouluohjaaja