FysioRetki

Lähde Kuusamoon patikoimaan ja melomaan 6.6.2022!

Kesäkuun alussa jälleen mahdollisuus pikku seikkailulle.

Talvi on nautittu lumesta ja nyt alkaakin mieli jo kääntyä sulille reiteille.

Koe alkukesän Kuusamon ja Posion seutu FysioRetken rennoilla päiväpatikoinneilla. Suuntana Livohka 15 km, Riisitunturi 12 km, Pieni Karhunkierros 12 km ja packraft melonta Oulankajoella huippukippari Martin opastuksella. Majoitus aamupalalla 2hh täysin varustellussa mökissä Rukalla 5 vrk, josta helppo käydä reissun vapaapäivänä kävellen vaikka Pyhävaaran kodalla tai huiputtaa Valtavaara!

Lähtö aamuvarhaisella ma 6.6.2022  joko meikeläisen kyydissä tai omatoimisesti Rukalle saapuen. Matkan varrella on ollut aika ”pakollinen” stoppi Vaajakoskella Pandan tehtaan myymälässä! En minä, mutta ne muut …  =)  Tiistai, keskiviikko ja torstai patikoidaan ja käydään yhtenä päivänä melomassa.  Perjantai on kaikilla vapaapäivä ja silloin voipi lepäillä mökillä tai tehdä omia lenkkejä lähimaastoissa. Lauantaina on edessä kotimatka mukana repullinen uusia muistoja.

Tällä matkalla ei turhia pönötetä, vaan nautitaan luonnosta ja rauhasta. Reissu onkin sitä ”omaa aikaa” ja siksi mukaan otetaan vain 3 – 4 henkilöä! Patikoinneilta jätetään kiire pois ja edetään ilman aikatauluja niitä omia akkuja lataillen.

Hinta 650 €/hlö  (sis. ALV), maksu lähtöpäivänä. Hintaan kuuluu 5 vrk mökkimajoitus 2hh aamupalalla, opastetut päivävaellukset Livohka, Riisitunturi, Pieni Karhunkierros sekä packraft melontaretki (patikointikohteisiin ja melontaan voipi tulla meikeläisen kyydissä). Varaa paikkasi unelmareissuun NYT! Viimeistään 27.5.2022 mennessä. 

Osallistujia ei ole FysioRetken puolesta vakuutettu.

Kiinnosteleeko? Jäikö joku asia mietityttämään? Otapa rohkeasti yhteyttä tuula@fysioretki.fi tai voit tavoitella puh. 0500 847553