FysioRetki

STARTTI JUOKSUUN kurssi keväällä 2024 * Kohti Suvi-Illan vitosta tai mukavaa harrastusta *

Yhteistyössä Forssan Suvi-Ilta, Parasta Sinulle!

Tervetuloa aloittelemaan juoksuharrastusta jonka kruunaa kesäkuussa 2024 Suvi-Illan 5 km reitin hölkkääminen!

Onko juoksun aloittaminen yksin haastavaa? Juoksetko liian kovaa ekat lenkit tai yrität heti aloitettuasi juosta liian pitkiä lenkkejä, paikat kipeytyy ja motivaatio sammahtaa?

Huhtikuussa alkavassa STARTTI JUOKSUUN kurssi – Kohti Suvi-Illan vitosta – pienryhmävalmennuksessa saat vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin juoksuharrastuta aloittaessa tai juoksun pariin palatessa, rennosti ja rauhassa etenevän harjoitusohjelman, samanhenkisiä tyyppejä ympärille ja motivoivat yhteisreenit kerran viikossa klo 18.00, joissa treenin alussa tietoiskuja ja eri alojen vierailevia asiantuntijoita!

Lähtötasoa STARTTI JUOKSUUN ryhmään ei ole, vaan se sopii kaikille perusterveille ihmisille. Voit olla uudelleen, vuosien tauon jälkeen juoksun aloittava tai nyt ekaa kertaa juoksua suunnitteleva, ei väliä, aloitetaan kävely-hölkkä lenkeillä. Tarvittaessa juttele etukäteen lääkärin kanssa oman juoksuharrastuksesi aloittamisesta. FysioRetken puolesta osallistujia ei ole vakuutettu.

Valmennus kestää kaksi kuukautta eli 8 viikkoa (8 yhteisreeniä) ja tavoite on osallistua Suvi-Illan 5 km hölkkään viimeisellä kurssikerralla ja pystyä hölköttelemään se omalla vauhdilla yhteenmenoon tai vaihtoehtoisesti kokeillaan 5 km hölköttelyä korvaavana ajankohtana tai tavoitteena voi olla vaikka vain mukavan harrastuksen aloittaminen. Viikottaiset yhteisreenit sijoittuu Forssaan ja Tammelaan. Saat tarkat tapahtumaosositteet ilmoittauduttuasi!

Ryhmän maksimikoko on 12 osallistujaa yksilöllisen ja henkilökohtaisen ohjauksen mahdollistamiseksi. Minimimäärä 6 Starttaajaa kurssin toteutukseen.


STARTTI JUOKSUUN pienryhmävalmennuksen hinta 2 x 69 €/hlö (sis ALV 24%) tai 138 €/hlö kertamaksu (sis ALV 24%) sisältää Suvi-Illan 5 km hölkän osallistumismaksun 2024! Maksaa voit myös Smartum, Edenred ja ePassin liikuntaeduilla.

Yhteistreenipäivät, klo 18.00:

Ti 23.4. 2024 Kurssin aloitus FysioRetken tiloissa, Torikatu 10, Forssa jonka jälkeen yhteistreeni

Ti 30.4.

Ti 7.5.

Ti 14.5.

Ti 21.5.

Ti 28.5.

Su 9.6.

La 15.6. Kurssin päätös, Suvi-Illan 5 km tai vastaava matka

Aloita juoksuharrastaus nyt ja pääset nauttimaan kesälenkkeilystä!

Ilmoittaudu vaikka heti ja viimeistään pe 5.4.2024 mennessä sähköpostiin tuula@fysioretki.fi tai viestillä 0500847553 ja laita mulle: nimi, osoite, puhelinnumerosi sekä käyttämäsi sähköpostiosoite. Kysele rohkeesti lisäinfoa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

***Tuula

– fysioterapeutti-ryhmäliikuntaohjaaja-juoksukouluohjaaja-

Oikeudet muutoksiin pidätetään.