FysioRetki

Liikunta

Kroppa ja pääkoppa kuntoon ulkona!

Paras tapa saavuttaa jotain on lopettaa puhuminen ja aloittaa tekeminen

Haaveiletko liikkumisesta metsäpoluilla maisemassa, jossa toisella puolella kimaltelee pieni metsälampi ja toisella näet punarunkoiset männyt ilta-auringossa? Nousevasi välillä ehkä kalliolle ihailemaan järvimaisemaa? Tai aloittavasi juoksuharrastuksen turvallisesti ja nousujohteisesti rohkaisevassa ilmapirissä!

Nyt tähän on mahdollisuus pien­ryh­mä­val­men­nuk­ses­sa.
Myös henkilökohtaista ohjausta ja opastusta vaikka vähän pidempäänkin reissuun.

Kurssit voi maksaa myös Smartum, Edenred ja ePassi  liikuntaeduilla.
Myös Forssan kaupungin sekä Loikun liikuntasetelit käy.

Fysioretki liikunta

Olet päättänyt aloittaa juok­se­mi­sen. Hienoa!

Startti juoksuun – kurssi

Tässä sinulle pienryhmävalmennus, joka auttaa pääsemään ensimmäiseen tavoitteeseen. Lähtötasoa Startti juoksuun ryhmään ei ole, vaan se sopii kaikille perusterveille ihmisille. Valmennus kestää 2 kuukautta ja sisältää 8 ohjattua pienryhmätapaamista, juoksuharjoitusohjelman ja seurannan.

Ryhmätapaamiset koostuvat tietoiskuista ja yhteisharjoitteista. Valmennuksen toteuttaneet pääsevät tavoitteeseen juosta 5km!

Tuu mukaan! Hinta 69€/kk/hlö (sis.ALV) tai kertamaksuna 138 €/hlö. Kurssimaksu sisältää osallistumismaksun Forssan Suvi-Illan 5 km matkalle!

Seuraava Startti Juoksuun kurssi alkaa tiistaina 23.4.2024! Katso tarkempi ohjelma ”ajakohtaista” sivustolta. Jos juoksutossua vipattaa teidän omassa ryhmässä, niin ota yhteyttä! Suunnitellaan teille oma valmennus!

Lisäinfoa:
tuula@fysioretki.fi tai 0500 847 553

Juoksukurssi

Suunta poluille! Pol­ku­juok­su-kurssi

Jos haaveissasi on ollut opetella hölköttelemään poluilla, niin tämä on juuri sinulle: Kahden kuukauden kurssi polkujuoksun ”saloihin”, jossa 8 ryhmätapaamista (kesto vaihtelee 1 – 2.5 h/kerta riippuen maastosta, olosuhteista ym). Liikutaan esim. Hämeen Luontokeskuksella, Kyynäränharjulla, Hunnarilla eli tarvitset auton tai kyydin siirtymisiin.   

Hinta 69€/kk/hlö (sis.ALV) x 2.

Tilaa Suunta Poluille! polkujuoksukurssi omalle ryhmällesi. Soittele 0500 847 553 tai laita viesti: tuula@fysioretki.fi.

Kä­ve­ly­len­keil­le rennosti

Uusia maisemia ihan läheltä

Rentoja maisemalenkkejä Forssassa ja lähikunnissa kävellen sauvoilla tai ilman. Emme haali kilometrejä, vaan nautimme leppoisasta menosta. Välillä voi istahtaa ja juoda vaikka termarista kahavit.

Kiinnostuitko? Kysele lisää.

Tarjolla vähän pidempää reittiä

Patikointireis­sut

FysioRetki järjestää erilaisia suunniteltuja patikointireissuja pohjoiseen sekä asiakkaiden toiveiden mukaan. Vaikkapa Kuusamon Karhunkierros kolmen päivän aikana kävellen, yöpymiset mökillä. Päiväreppu selässä, taukopaikalla eväitä nauttien ilman kiirettä ja hälinää tai koskenlaskua kumiveneellä Kitkajoella kiljuen ja vesi roiskuen! Riisitunturi, Livohka ja Hossa ovat myös päiväretken arvoisia!

Syksyn 5 vrk ”Kolmen kansallispuiston patikkareissu” viikolla 37, eli 9. – 14.9.2024 pari paikkaa vapaana. Lue lisää ”Ajankohtaista” sivulta!

Laita viestiä tuula@fysioretki.fi millaisen reissun haluaisit ja tehdään siitä totta!